Selge sykkel

Her er noen tips ved salg
av sykkel

Kom i gang idag!  Klikk her for å registrere sykkel nå.

Gode råd ved salg av sykkel

Unngå at annonseringen medfører innbrudd hjemme!

Ved salg av sykkel på Finn.no eller ved annen annonsering og spesielt om du har en dyr sykkel:

Husk at tyvene også aktivt bruker Finn.no og andre annonseplasser til å få tips om hvor det befinner seg dyre sykler de kan stjele.

For å unngå at sykkelen du skal til å selge blir stjålet, tenkt godt gjennom hvilke opplysninger du oppgir i annonsen som kan identifisere hvor du bor. Vær forsiktig med å oppgi adresse, telefonnummer og annen informasjon som kan fortelle tyven hvor de finner den kostbare sykkelen. Telefonnummeret kan brukes til å slå opp din adresse i telefonopplysningstjenester. Mange har opplevd at sykkelen blir stjålet før den har blitt solgt. Sørg også for ekstra sikkerhet og låsing av sykkel og oppbevaringssted i forbindelse med salg av spesielt dyre sykler.

Må ha rammenummer

Selg aldri en sykkel som ikke har rammenummer. Alle sykler skal ha rammenummer. Se Finne rammenummer på sykkel for tips om hvordan du lokaliserer rammenummeret. Hvis rammenummeret er fjernet fra sykkelen er det vanligvis tyvgods.

Har du kvitteringen for kjøpet?

Finn fortrinnsvis frem dokumentasjon på at du har kjøpt sykkelen (kvittering fra forhandler, garantibevis o.l.). Har du kvittering kan du også oppgi det i annonsen. Det er et godt salgsargument, da det gir kjøper trygghet. Er det i tillegg tid igjen på garantien, er det også positivt og kan evt. være med på å øke prisen du betalt.

Oppdater på sykkelreg.no hvem du har solgt sykkelen din til

Registrer på sykkelreg hvem du har solgt sykkelen til, og merk den som solgt inne i kontoen. Be ny eier registsrere seg. Registrering på sykkelreg.no er som alltid gratis.

Husk å oppdatere på sykkelreg.no hvem du selger sykkelen til.

Kom igang
nå!

Det er enkelt å registre sykler.
Registrering er som det alltid har vært - helt gratis!

På sykkelreg.no påløper ingen faste kostnader.

Registrer sykkel
Eller les mer
[Google annonse]